Vloerreiniging vormt een belangrijk onderdeel in de schoonmaak van uw woning of bedrijfspand. Als de vloer er mooi uit ziet, dan straalt de ruimte luxe uit. Wilt u lang van uw vloer kunnen genieten, is het regelmatig onderhouden van uw vloer is dus een must. JC Property & Facility Care in Zuid-Holland is gespecialiseerd in het reinigen van verschillende vloeren.

Verschillende reinigingsmachines

Gladde vloeren zijn makkelijk zelf te onderhouden, maar een (hoogpolig) tapijt bijvoorbeeld. vraagt om een andere behandeling. We hebben de beschikking tot verschillende soorten machines die uw vloer of tapijt perfect reinigen. Door een regelmatige vloerreiniging  blijft uw tapijt of vloer langer mooi en hoeft deze minder snel vervangen te worden. Ook verwijderen onze machines schimmels en bacteriën, waardoor de kans op allergieën afneemt.

Reiniging van gladde vloeren en tapijt

Vloeren van natuursteen, hout of linoleum vragen om regelmatig onderhoud. Naast het reinigen moet linoleum bijvoorbeeld regelmatig opnieuw in de was worden gezet om de glans te behouden. Hout- en natuursteen vloeren zijn gevoelig voor kleine beschadigingen. Deze kunnen worden gerepareerd worden door de vloer te schuren en opnieuw te conserveren.

Tapijt vraagt om een andere vloerreiniging. Zo hebben we diverse tapijtreinigers die ieder hun eigen uitwerking hebben. De manier van reinigen bepalen we aan de hand van het type vloer of tapijt, de mate van vervuiling of beschadiging en de tijd die beschikbaar is voor het reinigen. Naast vloeren reinigen voeren we ook andere werkzaamheden uit, bijvoorbeeld het reinigen van mechanische ventilaties en gevels.

Vraag een offerte en demonstratie aan!

Een schone vloer die lang mooi blijft, dat wilt u toch ook? We geven u graag advies over wat de beste methode van vloerreiniging is in uw situatie. Vraag nu een offerte en een demonstratie aan! U kunt ons bellen of mailen.