Schaderapport, schoonmaakadvies en schoonmaakplanning

 Schade! Wat gaat dat kosten?

Heeft u schade aan uw vloer, tapijt, ramen of muren? Veel schade die buiten  uw schuld om is ontstaan, wordt vergoed door uw opstal- of inboedelverzekering. Bij grote schade wordt een taxatie gedaan door een verzekeringstaxateur. Bij kleine schades vraagt de verzekering vaak alleen maar om een schaderapport en een offerte van een bedrijf dat de schade gaat verhelpen. Voor 75 Euro (excl. Btw) stelt JC Property & Facility Care een schaderapport op voor bijvoorbeeld waterschade, schade door graffiti, inbraakschade of brandschade. Uiteraard ontvangt u daarbij van ons meteen een schoonmaakadvies.

Help! Hoe krijg ik dit schoon?

JC Property & Facility Care geeft graag schoonmaakadvies voor bijvoorbeeld waterschade, maar ook als u andere specifieke problemen heeft bij het schoonmaken bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn specialist in specialistisch schoonmaakwerk en kunnen u adviseren voor de juiste oplossing. Is er geen kant-en-klare oplossing voor handen, dan denken wij graag mee en zoeken een goede oplossing voor u.

Hulp bij schoonmaakplanning

Groeit de schoonmaak van uw bedrijfspand u boven het hoofd? Door tijdgebrek, of simpelweg omdat u beter bent in andere dingen?  JC Property & Facility Care helpt u graag met een op maat gemaakt werkprogramma voor de schoonmaak zodat u zich daar niet meer druk over hoeft te maken over de planning.