Welkom op de website van JC Property & Facility Care.
Wij zijn een reinigingsdienst in Nieuwerkerk aan den IJssel, gespecialiseerd in specialistische reiniging.

Diensten

Wij zijn goed in specialistische reiniging. Dit houdt in dat wij ons inzetten voor werkzaamheden die een gezonde en veilige leef- en werkomgeving bevorderen. Zoekt u een reinigingsdienst die verder kijkt dan standaard schoonmaakwerk alleen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor facility reiniging. Denk aan aan specialistische reiniging zoals: afvalbeheer, het verwijderen van groene aanslag, gladheidsbestrijding in de winter, spinnen- en insectenbestrijding, computer- of laptop reiniging en OK-reiniging.

 

Gediplomeerde specialisten en korte lijnen

De uitstraling van een pand vormt een belangrijk onderdeel in het maken van de eerste indruk. Een schoon en goed onderhouden pand ziet er aantrekkelijk en betrouwbaarder uit. Wij zijn een reinigingsdienst met gediplomeerde specialisten in huis, zo kunnen we u de beste kwaliteit specialistische reiniging bieden. Daarnaast hanteren we korte lijnen, waardoor u snel contact hebt met de juiste persoon in ons bedrijf.

Onze diensten

  • Vloerreiniging
  • Mechanische ventilatie reiniging
  • Gevelreiniging
  • Glazenwassen
  • Het opstellen van advies- en schaderapport

Meer weten over onze specialistische reiniging?

We zijn gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel, maar ons werkgebied is door heel Nederland. Onze meeste klanten komen uit Rotterdam en omstreken, maar we werken ook zeker voor klanten in andere regio’s, zoals Utrecht en Amsterdam. Wilt u meer te weten komen over onze specialistische reiniging? Neem dan contact met ons op via de telefoon of de mail. We komen graag met u in contact.