Mechanische ventilatie: onopvallend maar belangrijk

Een huis of bedrijfspand moet een schone en prettige ruimte zijn om in te werken en te leven. Dat betekent niet alleen dat de spullen schoon zijn, maar ook dat de lucht schoon is. Daarvoor moet de mechanische ventilatie regelmatig gereinigd worden.

Vergeet het ventilatiekanaal niet!

De ventilator, maar ook de ventilatiekanalen hebben van tijd tot tijd onderhoud nodig. Het ventilatiekanaal, dat door het hele pand loopt, bevat bacteriën, huisstofmijt, vetten en andere ongewenste stoffen. Het verdient aanbeveling om deze kanalen minimaal eenmaal in de twee jaar te laten reinigen. Door een goede ventilatie krijgt u droge en schonere lucht in huis. Dat is beter voor de gezondheid en voorkomt allergieën. Maar het is ook goed voor uw portemonnee, omdat droge lucht beter verwarmt!

Mechanische ventilatiesysteem vervangen

Is het systeem van uw mechanische ventilatie aan vervanging toe? Ook dat kan JC Property & Facility Care voor u regelen. Wij zorgen dat het systeem vakkundig geplaatst en aangesloten wordt.

Wilt u een onderhoudscontract voor uw mechanische ventilatie en ventilatiekanaal? Wij komen langs om de situatie op te nemen en vervolgens ontvangt u een gratis en vrijblijvende offerte.