De omgeving waarin u werkt of woont moet een prettige omgeving zijn. Uw meubels en spullen maakt u waarschijnlijk regelmatig schoon, maar vergeet u ook de mechanische ventilatie niet? JC Property & Facility Care in regio Rijnmond is specialist in mechanische ventilatie reinigen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Een schone lucht, dat lucht op!

Bij een schone omgeving hoort een schone lucht

U staat er misschien niet zo bij stil, maar een slecht onderhouden mechanische ventilatie zorgt voor een slechtere lucht binnenshuis. Het risico op gezondheidsklachten neemt hierdoor toe. Denk aan vervelende klachten zoals hoofdpijn, slaapproblemen en aandoeningen aan de longen. Bij een schone omgeving hoort dus ook een schone lucht. JC Property & Facility Care in regio Rijnmond kan voor u uw mechanische ventilatie reinigen.

Laat uw mechanische ventilatie regelmatig reinigen

De ventilator en ventilatiekanalen geven we een intensieve schoonmaak. Bacteriën, huisstofmijt, vetten en andere ongewenste stoffen maken het systeem vies en zorgen voor een slechtere luchtkwaliteit. We raden dan ook aan om minimaal één keer in de twee jaar uw mechanische ventilatie te reinigen. Een goed onderhouden ventilatie is niet alleen beter voor uw gezondheid, ook is het beter voor uw portemonnee. Droge lucht verwarmt namelijk beter!

Moet uw mechanische ventilatie vervangen worden? Ook dan helpen wij u graag. We zorgen ervoor dat het nieuwe systeem vakkundig geplaatst en aangesloten wordt. Onze diensten zijn zeer uitgebreid, zo reinigen we bijvoorbeeld ook gevels, vloeren en nog veel meer.

We komen graag bij u langs

Laat op regelmatige basis uw mechanische ventilatie reinigen door JC Property & Facility Care. We komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken. Vervolgens ontvangt u gratis en vrijblijvend een offerte voor een onderhoudscontract. U bereikt ons via de telefoon of de mail.