Bent u op zoek naar een bedrijf dat de gevelreiniging voor u kan verzorgen? Welkom! Wij zijn JC Property & Facility Care, een klein specialistisch bedrijf dat zich bezighoudt met specialistische schoonmaak.

Vakkundige gevelreiniging

De binnenkant van een pand krijgt meestal voldoende aandacht als het om schoonmaken gaat, maar denkt u ook aan uw gevels? Deze zijn bepalend voor de uitstraling van het pand. Het is immers het eerste wat mensen opvalt als ze het pand zien. JC Property & Facility Care zorgt voor een vakkundige gevelreiniging, waarbij we de gevels schoonmaken en eventueel impregneren. Het vuil verdwijnt en komt minder snel terug.

Voorkom erosie, reinig uw gevels op tijd

Als u te lang wacht met gevelreiniging heeft dit nadelige gevolgen. Als er te lang vuil op de gevels blijft liggen, ontstaat er namelijk erosie. Het kost vervolgens veel tijd, geld en moeite om de gevel weer op te knappen. Wilt u dit voorkomen? Dan is het slim om regelmatig schoonmaak en onderhoud aan uw gevels te laten verrichten. Door de gevels te laten impregneren komt het vuil minder snel terug en worden deze vuil- en waterafstotend. Andere schade aan gevels, bijvoorbeeld graffiti kunnen we ook verwijderen. Tevens is het mogelijk om een speciale coating aan te brengen, waardoor verf niet goed hecht en eenvoudiger is de verwijderen.

We horen graag of we iets voor u kunnen betekenen

Wilt u uw gevels laten reinigen? We gaan graag met u in gesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Een offerte ontvangt u uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. Neem nu contact met ons op via de telefoon of de mail.