Een schone gevel en ramen: de beste eerste indruk!

Schone ramen en een goed onderhouden en nette gevel zijn bepalend voor de uitstraling van uw pand. Zij vormen toch de eerste indruk die bezoekers van uw bedrijf krijgen!  Gevelreiniging en glazen wassen zijn daarom heel belangrijk: JC Property & Facility Care zorgt dat de ramen brandschoon zijn. Ook kunnen wij de gevel reinigen en impregneren zodat vervuiling verdwijnt en minder snel terugkomt.

Schone en glasheldere ramen?  Laat de glazenwasser regelmatig uw ramen reinigen!

JC Property & Facility Care is glazenwasser en zorgt voor schone ramen. Ook voor het ramen zemen op grote hoogte met stellingen of hoogwerkers zijn wij gecertificeerd. Tijdens het zemen worden uiteraard ook de kozijnen meegenomen. Daardoor blijft het schilderwerk en de kwaliteit van de kozijnen beter.

Is uw gevel vuil? Wij reinigen en impregneren!

Iedere gevel vervuilt, zowel door het milieu als door de mens zelf. Als de vervuiling te lang op de  gevel blijft zitten, ontstaat er erosie. Als er eenmaal erosie is geconstateerd, is het een kostbare zaak om de gevel weer in goede staat te brengen.

Door gevelreiniging en periodiek onderhoud, krijgt uw gevel weer een frisse uitstraling en voorkomt u schade door erosie.  Ook is het mogelijk om de gevel te impregneren waardoor de vervuiling minder snel terug komt. De gevel zelf, maar ook kozijnen, RVS of beplating worden vuil- en waterafstotend.

Graffiti verwijderen van alle soorten ondergrond

Heeft een graffiti-artiest zijn tag achtergelaten op uw gevel? Wij kunnen de verf verwijderen van  verschillende ondergronden. Gebeurt het regelmatig dat uw gevel onder handen genomen wordt door graffitispuiters? Voorkomen kunnen we het niet, maar we kunnen wel een speciale coating aanbrengen, waardoor de verf niet goed hecht en eenvoudiger en sneller is te verwijderen.