Goedkoper afvalbeheer van bedrijfsafval, oud papier en dameshygiëneverband

Wij zijn een erkend en gecertificeerd bedrijf voor afvalbeheer van bedrijfsafval en oud papier in Rotterdam. Heeft u geen afvalcontainer, maar bent u afhankelijk van de reguliere vuilnisafvoer, dan is het interessant om het bedrijfsafval door JC Property & Facility Care te laten verwijderen. Wij zijn in het bezit van een NIWO afvalstoffen vergunning en u ontvangt van ons een aansluitnummer voor de gemeente.

Wij rekenen zeer aantrekkelijke tarieven voor het verwijderen van uw bedrijfsafval. Afhankelijk van de hoeveelheid kan het voordeel oplopen tot een paar honderd euro per jaar.

Damesverbandcontainers

In de regio Rotterdam-Rijnmond leveren wij damesverbandcontainers voor toiletten. Wij plaatsen de containers en voor het afvoeren van het afval, reinigen van de containers en de levering van de benodigde materialen berekenen wij een concurrerende all-in prijs. Alles wordt geregeld door JC Property & Facility Care. Makkelijk en duidelijk: u heeft er geen omkijken naar en door de all-in prijs krijgt u ook geen vervelende verrassingen achteraf op de factuur.

Het is ook mogelijk om alleen de benodigde materialen voor dameshygiëne bij ons af te nemen.